Vælg dit land til kommerciel og lokal information

AB Catering Århus blev overrasket over hvordan mulighederne indenfor flådestyring skabte behovet...

Vehco har været på besøg hos AB Catering for at tage en snak med kørselsleder, Allan Hvidberg om deres oplevelse af tilbuds- og implementeringsfasen og naturligvis også brugen af Vehco 4 systemet.

Allan Hvidberg kunne fortælle, hvordan systemet har hjulpet AB Catering ikke kun på kontoret og i transportledelsen, men også hos deres Telesalg-afdeling og så afgjort også chaufførerne.

”Da vi i sin tid bad Vehco om at kigge forbi for at præsentere deres produkt, havde vi en idé om, at det vi gerne ville med et flådestyringssystem var at ruteoptimere, generere start-stoprapporter, gøre brug af positionering og lign. Men efter Vehcos udmærkede gennemgang af deres produkt sammenholdt med vores forretningsgang,så fandt vi i fællesskab frem til en løsning, som i dag ud over ovennævnte bl.a. har betydet en væsentlig forbedring af vores processer, mulighed for dokumentation ved evt. tvister og bedre arbejdsmiljø for chauffører, i og med, at de i meget mindre omfang nu bliver forstyrret af telefoner.

Vha. Eco-Driving har vi bl.a. haft fokus på tomgang samt ”sådan-har-vi-jo-altid-gjort”-mentaliteten, og det har ændret chaufførernes kørselsadfærd med brændstofbesparelser som resultat.Vi har i både salgsprocessen, implementeringen og senere brugen af Vehco systemet været meget tilfredse og set systemet som et meget brugervenligt,intuitivt og let-tilgengængeligt værktøj, som har øget vores rentabilitet og forbedret vores forretningsgang”, siger kørselsleder Allan Hvidberg, AB Catering, Århus.

Nedenfor kan I få vist hele opslaget/artiklen med Allan Hvidberg!

 

Download brochurer, produktblade eller billeder

Indsend en idé

Eller feedback på denne hjemmeside

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Nyheder

fre, 2018-08-24
Vehco styrker sin position i Europa gennem strategisk overtagelse af Groeneveld ICT Solutions

Göteborg, Sverige, d. 20. august 2018. Vehco, en af de største pan-europæiske udbydere af flådestyringssystemer, styrker sin position i Europa gennem den strategiske overtagelse af Groeneveld ICT Solutions, den førende hollandske udbyder af flådestyring. Med overtagelsen udvider Vehco den installerede base af tilsluttede enheder betydeligt og bliver den førende leverandør af systemer til flådestyring af tunge erhvervskøretøjer (HCV) i Europa.

tir, 2018-05-22
VEHCO SÆTTER FART PÅ VÆKSTEN GENNEM NY STRATEGISK EJER ADDSECURE

Vehco styrker nu væksten gennem AddSecure, som erhvervede selskabet den 22. maj 2018.