Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Ny release af Vehco Suite: R2 - 2013

Brest, Frankrig , 13. februar 2014 : En ny version af vores to vigtigste softwarekomponenter ( Vehco Of´fice og Vehco driver ) er nu tilgængelig for alle vores kunder i Frankrig , Danmark og Tyskland .

Denne nye udgave giver fuld kompatibilitet med EU´s 1266/2009 tachograf-regulativ, nemmere chaufføridentifikation, avancerede miljøeffektive ecodriving-funktionaliteter og udvidede funktioner på Vehco Web. Foruden de basale flådestyringsfunktioner såsom kortlægning og positionering, social data management og beskedfunktion, har vores kunder nu også adgang til vores web-platform til beregning af ruter, analyse af flådens eco-driving-egenskaber, realtids-kontrol af temperaturen af deres trailere og visning af status og udviklingen i deres transport-ordrer.

Chaufføren kan også drage fordel af forbedringer: ny ergonomi, advarsler for nye transportordrer, adgang til temperaturniveauer for den enkelte transportordre og mulighed for at registrere status for lette køretøjer.

For mere information, kan du downloade vores brochure, der beskriver funktionerne i den nye softwareversion her

 

Download brochurer, produktblade eller billeder

Indsend en idé

Eller feedback på denne hjemmeside

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Nyheder

fre, 2018-08-24
Vehco styrker sin position i Europa gennem strategisk overtagelse af Groeneveld ICT Solutions

Göteborg, Sverige, d. 20. august 2018. Vehco, en af de største pan-europæiske udbydere af flådestyringssystemer, styrker sin position i Europa gennem den strategiske overtagelse af Groeneveld ICT Solutions, den førende hollandske udbyder af flådestyring. Med overtagelsen udvider Vehco den installerede base af tilsluttede enheder betydeligt og bliver den førende leverandør af systemer til flådestyring af tunge erhvervskøretøjer (HCV) i Europa.

tir, 2018-05-22
VEHCO SÆTTER FART PÅ VÆKSTEN GENNEM NY STRATEGISK EJER ADDSECURE

Vehco styrker nu væksten gennem AddSecure, som erhvervede selskabet den 22. maj 2018.