Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Vores julegave til jer i år, er at hjælpe familier i nød i Zambia.

Vehco har doneret penge til virksomheden TRINE som finansierer projekter indenfor solenergi, i områder af verden, hvor mennesker lever helt uden elektricitet. Vi håber at i støtter op om vores engagement for at skabe en grønnere verden.

Ruth Chipokosa i Zambia, får adgang til solenergi gennem TRINE projektet.

Gennem blandt andet vores support til projektet, kan mennesker som Ruth, få adgang til renere energi, og markant reducerede omkostningerne til energi. Ruth og hendes familie har nu mulighed for at tænde en lampe når der er mørkt, være opdaterede ved at høre radio, og deres børn kan læse lektier efter mørkets frembrud.

1 ud af 5 mennesker på Jorden lever med minimal tilgang til elektricitet, de anvender fossile brændstoffer, for at lave mad, og få lys. Dette giver helbredsproblemer, dårlige uddannelsesforhold, og vores jord bliver mere forurenet grundet øget udledning af kuldioxid. Sol energi kan løse dette.

Læs om projektet vi støtter her!

Download brochurer, produktblade eller billeder

Indsend en idé

Eller feedback på denne hjemmeside

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Nyheder

fre, 2018-08-24
Vehco styrker sin position i Europa gennem strategisk overtagelse af Groeneveld ICT Solutions

Göteborg, Sverige, d. 20. august 2018. Vehco, en af de største pan-europæiske udbydere af flådestyringssystemer, styrker sin position i Europa gennem den strategiske overtagelse af Groeneveld ICT Solutions, den førende hollandske udbyder af flådestyring. Med overtagelsen udvider Vehco den installerede base af tilsluttede enheder betydeligt og bliver den førende leverandør af systemer til flådestyring af tunge erhvervskøretøjer (HCV) i Europa.

tir, 2018-05-22
VEHCO SÆTTER FART PÅ VÆKSTEN GENNEM NY STRATEGISK EJER ADDSECURE

Vehco styrker nu væksten gennem AddSecure, som erhvervede selskabet den 22. maj 2018.